Krachttraining thuis Dag 18

krachttraining thuis

Krachttraining thuis doen? Dag 18 van mijn 70 dagen thuis trainen transformatie

Zoek je naar krachttraining die je geheel vanuit huis kunt volgen?  Lees dan verder.. Wil jij sterker worden en ben je op zoek naar informatie over krachttraining thuis Bekijk dan ook zeker mijn blog en mijn thuis fitness krachttraining en voeding programma. Vraag gratis informatie en start pakket aan over de juiste krachttraining voor thuis. Ben je een vrouw en wil je specifieke informatie over krachttraining thuis voor vrouwen? Kijk dan op www.strakkebuikin70dagen.nl

Bekijk hier de video van de ervaringen van dag 18 van mijn voeding en krachttraining thuis voeding programma


Het programma en de krachttraining en cardio oefeningen iedere dag (behalve zondag) doen is niet altijd makkelijk, zeker niet als je ermee gaat starten, maar je krijgt geweldige resultaten en je hoeft zeker niet meer dan 45 minuten per dag te trainen.

Belangrijk is de juiste opbouw voor je krachttraining thuis en een goed krachttraining schema om juiste oefeningen in de juiste volgorde te kunnen doen. Alles hierover in het krachttrainig en voeding programma.

De juiste krachttraining thuis is belangrijk voor de tastbare en duurzame resultaten en bespaart je geld en gedoe op een gym!

Het gaat erom dat je iedere dag een stap dichter bij je einddoel komt.

Ik voelde me op dag 18 van het programma fit en sterk.

Dit is een heel goed krachttraining schema voor thuis en ook heel goed voor iedereen die nog niet zoveel ervaring heeft met krachttraining. Alle oefeningen voor jouw krachttraining thuis  worden helder uitgelegd met foto’s en video’s in het programma. Hieronder een voorbeeld van twee pagina’s van één van de e-books die je bij het programma krijgt.

 

kracht training

kracht training schema

En vergeet niet dat indien je besluit dit programma aan te schaffen ik je zal helpen om de echte resultaten te behalen met je krachttraining thuis, want daar gaat het uiteindelijk om. Toch?
Ik weet waar ik het over heb en daardoor kan ik je veel tijd en moeite besparen, zodat je direct de juiste dingen doet.

Indien je alles zelf zou moeten uitzoeken over je voeding en krachttraining dan is dat enorm ingewikkeld en je zult dan ook veel onzin en erger nog dingen die niet werken en zelf schadelijk voor je kunnen zijn tegen komen over kracht training schema’s en sterker worden en buikspieren trainen op internet.

Ik heb een overzicht gemaakt van de spullen die je nodig hebt om het programma optimaal te volgen en je eigen thuis fitness plek te creëren. Lees er meer over op mijn blog over de essentiële spullen voor krachttraining thuis

Six Pack In 70 Dagen Programma is de snelste weg naar Six Pack Buikspieren met een 70 dagen krachttraining thuis schema

Wil je het programma bestellen en direct zelf aan de slag met de voorbereidingen? We starten op een maandag en je hebt een aantal dagen nodig voor de voorbereiding om te zorgen dat je helemaal goed van start kunt.

Ik wil het programma bestellen

 

paperbackstack_officieel1

Wil je meer informatie over buikspieren trainen en het six pack in 70 dagen programma? Je kunt dan ook gratis het six pack start pakket aanvragen met 6 tips en inzichten over afvallen en het worden van de beste versie van jezelf.

six_pack_start_pakket

 

 

About The Author

Johan Lodder

Ik help je de beste versie van jezelf te worden. Gezonder, sterker, bewuster en productiever, zodat je er goed uitziet en dat je de energie hebt om van je leven een meesterwerk te maken.

Leave A Response

* Denotes Required Field