Six Pack In 70 Dagen Start

Je kunt vandaag starten met een tijdelijke extra korting, Van € 154,- nu voor slechts € 77,-

Dit is je kans om binnen 5 minuten met het complete en volledige voeding en training programma te starten. Dit programma werkt wel. Gegarandeerd.

Ieder normaal persoon in staat het programma te volgen en af te ronden.

Het heeft alles wat je nodig hebt om echte gezondheid en fitness te ervaren.

Dit krijg je allemaal:

 • Het officiële 10 Weken Voeding en Training Programma Ebook - 89 pagina's -

  Alles wat je nodig hebt om jouw lichaam en je leven binnen 70 volledig te transformeren!

 • Het Six Pack 10 WekenTraining En Voeding Dagboek

  Dagboek voor de komende 70 dagen inclusief een compleet dagelijks trainingsschema voor de komende 10 weken met de mogelijkheid om je voeding goed en eenvoudig bij te houden, zodat je zeker weet dat je op de goede weg bent.

 • De Six Pack Kracht Training Juiste Vorm Gids - 37 pagina's -

  Alles wat je moet weten over krachttraining in combinatie met het programma met informatie en gedetailleerde uitleg per oefening met duidelijke foto’s. Je weet exact hoe de oefeningen uitgevoerd dienen te worden, ook als je weinig of geen ervaring hebt met krachttraining.

 • Toegang Tot Het Online Ledengedeelte Met 69 Dagen Video Coach

  Iedere dag een video om je te  motiveren door te gaan met duidelijke uitleg van de training van die dag en andere interessante extra’s.

Officiële 10 Weken Voeding en Training Programma

Wat je krijgt bij het officiële programma:

 • Je ontvangt de officiële six pack in 70 dagen training gids , direct te downloaden, met onder meer de Six Pack Transformatie-10 met motivatie en inspiratie iedere week in het programma
 • De 10 stappen transformatie checklist vertelt exact hoe je het programma best kunt gebruiken
 • Six Pack Voeding Gids met alles over voeding met uitgebreid stappen plan, bepaal jouw ideale gewicht, tips voor goed ontbijt en goede maaltijd inclusief persoonlijke voeding profielen]
 • De six pack voeding-10 met 10 simpele leefregels voor geweldige resultaten en die jou helpen bij jouw transformatie
 • Six Pack Bonus Programma laat je zien wat je extra kunt doen om je nog fitter en sterker te voelen
 • De Super Fitness 300 Uitdaging is de ultieme fitness test met persooonlijke scorekaarten en meer
 • Het onderdeel versterken van je doelen leert je de juiste doelen te stellen en zorgt ervoor dat je ook je doelen haalt en niet in de war raakt
 • Six Pack Transformatie Training, middels het Training-10 programma een overzicht van jouw training, gewicht en kracht training details, de opbouw van je training in 4 fasen, fundamentele oefeningen, warming up, cooling down, cardio training en meer
 • Andere extra's zoals lijst van benodigdheden, mijn boodschappenlijst, mijn menu, sportschool advies en supplementen advies

Six Pack 10 Weken Voeding en Training Dagboek

Je ontvangt deze gids met hierin het exacte trainingsschema gedurende de komende 70 dagen.

Je noteert hier dagelijks je kracht training en/of cardio training. Je houdt je vorderingen bij en je noteert wat je eet om jouw transformatie optimaal te laten verlopen.

Wat je krijgt bij het Six Pack 10 Weken Voeding en Training Dagboek:

 • Jouw persoonlijk trainingsschema voor de komende 70 dagen
 • Dagelijkse motivatie via de Six Pack Transformatie-10
 • Eenvoudig bijhouden van de resultaten en vorderingen van je trainingen
 • Dagelijks handig bijhouden van je maaltijden en het aantal calorieën behorende bij jouw persoonlijke voedingprofiel

Kracht Training Juiste Vorm Gids

In deze gids vind je uitgebreide omschrijvingen van alle 30 fundamentele kracht training oefeningen die je thuis kunt doen.

Dit wordt de basis voor jouw kracht training.

Alle oefeningen zijn in detail omschreven, helder onderbouwd en toegelicht met foto's, zodat je er van verzekerd bent dat je de oefeningen juist doet.

Deze gids kun je er altijd bij pakken wanneer je de oefeningen gaat doen.

Er wordt uitgelegd hoe je moet ademen en hoe je de oefeningen correct uitvoert en hoe je bij het trainen steeds jezelf beschermd, zodat je blessures voorkomt.

Wat krijg je bij de Six Pack Kracht Training Juiste Vorm Gids:

 • 6 fundamentele kracht oefeningen voor het trainen van je benen
 • De 4 meest belangrijke kracht oefeningen voor het trainen van je rug
 • 4 kracht oefeningen voor het optimaal trainen van je borst
 • 6 cruciale schouder kracht oefeningen voor sterke schouders
 • De drie kracht oefeningen voor mooie triceps
 • De drie belangrijkse dumbbell kracht oefeningen voor grotere biceps
 • De Six Pack Super Fitness Buikspieren Oefening

69 Dagen Online Video Coach en Toegang Tot Leden Website

In het online leden gedeelte, waar je na je bestelling direct toegang tot krijgt, vind je voor iedere dag een persoonlijke video met de training van die dag en aanvullende informatie en de motivatie om jou te helpen het programma af te maken.

Wat krijg je bij het online leden gedeelte en de 69 dagen video coach:

 • Dagelijkse video's met de oefeningen van die dag helder uitgelegd en je kunt exact zien hoe je de kracht oefeningen het beste kunt doen
 • Je krijgt zolang het programma bestaat toegang tot het ledengedeelte en kan er dus altijd weer naar terug keren
 • Je ontvangt GRATIS toekomstige updates van het programma in het beveiligde leden gedeelte
 • Je krijgt daarnaast toegang tot een besloten Facebook Groep waar je contact kunt leggen met andere deelnemers aan het programma en waar je persoonlijke vragen kunt stellen

Je Krijgt Een 100% Geld Terug Garantie

Ik ben zo zeker dat het Six Pack In 70 Dagen Programma voor jou werkt dat ik alle risico's voor jou weg neem voor het geval je nog twijfelt of het programma voor jou geschikt is.

Bekijk het programma en de training video's en download alle drie de e-boeken en andere aanvullende informatie en indien je geen resultaat behaalt en van mening bent dat het programma niet de investering  waard is, stuur me dan binnen 30 dagen een e-mail en dan stort ik het geld terug op je rekening.

Schaf nu het programma aan met een tijdelijke extra korting. Nu van € 154,- voor € 77,-

Je hebt niets te verliezen behalve je overtollige vet!

P.S. Nog één ding…

Ik heb veel geleerd en gestudeerd de afgelopen periode van mensen die net als ik echte resultaten hebben behaald. Ik ben ook veel tegenstrijdige adviezen en nutteloze informatie tegengekomen. In dit programma heb ik uitsluitend gebruikt wat echt werkt en wetenschappelijke onderbouwd is. Alles heb ik  daarnaast zelf  getest en daarom weet ik zeker dat het werkt.

Dit allemaal om “het allerbeste”, hetgeen VANDAAG in de praktijk werkt eruit te halen… en het programma werkt consistent en voorspelbaar en gaat ook voor jou werken zodra je het programma aanschaft en volgt.

Ik geef je niet slechts een paar tips, nee je ontvangt alles wat je nodig hebt om je lichaam en je leven te transformeren. Het is ook niet zomaar een los E-book,  maar een compleet en volledig voeding en training  (video) programma.

Dus je kunt enorm veel tijd en dus geld investeren om proberen zelf uit te zoeken wat werkt, of je kunt de korte en meest directe route nemen om jezelf dat hele traject te besparen en mij je laten helpen en coachen… en dan kun je vandaag het complete programma voor je laten werken.

Wat kost een abonnement op de sportschool?

Dat is kost gemiddeld zo'n € 40,- per maand los van de inschrijvingskosten. Doordat je alle oefeningen thuis kunt doen, kun je besparen op deze  kosten.

Wat kost een gesprek met een coach of gewichtsconsulent?

Zeer waarschijnlijk kosten één of twee gesprekken net zoveel als je investering voor het 10 weken programma. Ik weet dat wanneer ik alle informatie in persoonlijke coaching gesprekken met je zou delen, dat een investering zou zijn van minimaal 10 maal de waarde van dit programma. En nu kun je het programma  in je eigen tijd volgen en je kunt de training video's zo vaak (terug) kijken als je wilt.

Stel dat je een personal trainer zou inhuren..

Dat kost als snel € 50,- tot € 80,- per uur. Dat is niet helemaal niet nodig.
Ik ben de komende 70 dagen je personal trainer voor de prijs van iets meer dan € 1,- per dag.

Uiteindelijk gaat het hierom:

Wat is het je waard om echt gezond en fit te zijn en een six pack lifestyle te leven. Wat levert jou DAT uiteindelijk op?  Indien je twijfelt of dit alles de prijs van het programma waard is dan adviseer ik je om nu niet in het programma te investeren en terug te komen zodra je er klaar voor bent. Ik ben ervan overtuigd dat dit programma minimaal 10 maal meer waard is dan jouw EENMALIGE investering van € 77,-.