Krachttraining oefeningen Week 7

krachttraining oefeningen

Krachttraining oefeningen Week 7

Krachttraining oefeningen in het kort

In het Sixpack in 70 dagen Programma zit alles wat jij nodig hebt om thuis te beginnen met fitness. Ontwikkel nu  jouw sixpack. In dit programma zit ook een  70 dagen voedingsschema, welke je gaat helpen de komende 70 dagen. Je weet precies wat je wel en niet moet eten en welke boodschappen je moet doen etc. Daarnaast krijg je elke dag een video met daarin de krachttraining oefeningen die je die dag moet doen. Alles kan thuis en het is een gegarandeerd succes als je de stappen volgt.

Fase 3 – Verminderen om op te laden – Week 7 mijn ervaringen met het programma

Welkom bij week 7 van het Voeding en Training Programma “Six Pack In 70 Dagen” Hier zie je mijn transformatie van dikke buik naar sixpack buikspieren. Indien jij ook een te dikke buik hebt en af wil vallen en sterker wil worden, volg dan dit bewezen succesvolle programma en krijg jouw droomlichaam en zeg je vette buik voorgoed vaarwel.

In deze week gaan we de belasting verminderen om weer op te laden. Dit is een cruciale week om mijn lichaam en geest om te laden . In deze week gebruiken we hetzelfde aantal oefeningen als in Fase II, maar we verminderen het aantal sets en herhalingen voor elke oefening. Het idee is dat mijn skeletspieren zich kunnen herstellen en ik deze week voelde goed.

Doe jij liever je de krachttraining oefeningen en cardio training thuis, dan op een sportschool of gym? Met dit stap voor stap programma is dat allebei mogelijk. Je kunt het gehele programma richting jouw sixpack thuis volgen en alle krachttraining oefeningen thuis doen.  Ook kun je de cardio trainingen thuis doen.  Daarnaast is er ook een compleet VOEDING programma, zodat je ook exact weet welke boodschappen je moet doen en wat je moet eten de komende 70 dagen om jouw 6pack te ontwikkelen. Het gaat er eigenlijk om dat je er beter uit gaat zien en dat je je beter gaat voelen, zodat je de beste versie van jezelf wordt

Je kunt ook gratis het Start Pakket Buikspieren Programma Aanvragen.  Ben je een vrouw en wil je strakke buik dan zit je op de verkeerde site, kijk dan naar het Strakke Buik Programma voor gratis 6 video’s om binnen 70 dagen een strakkebuik te ontwikkelen.

Bekijk hier de video van dinsdag in week 7

Cardio Training elke dinsdag

Krachttraining oefeningen biceps, triceps en schouders  bekijk hier de video van  vrijdag dag 47

Wil jij een sixpack en buikvet kwijtraken? Doe dan mee met het programma!

Bekijk hier de video van de week 7 fitness test

Iedere zaterdag is er de 300 uitdaging fitness test. Zie hier mijn vooruitgang. Jij gaat ook geweldige resultaten zien als je het programma voor je laat werken.

Transformeer ook jouw lichaam!

Het gaat erom dat je iedere dag een stap dichter bij je einddoel komt. De beste versie van jezelf.

Ik kon echt merken dat de afgelopen weken op momenten  de krachttraining oefeningen zwaar waren, maar dat ik me echt een stuk beter ging voelen op het einde en na iedere training trots ben op het resultaat. Ook jij zal trots zijn als je iedere dag je training gedaan hebt.

Met een Voeding + Training programma zoals dit ben je in de eerste plaats op jezelf aangewezen en ik had nooit kunnen bedenken dat dit zou gebeuren. In de volgende video’s vertel ik je meer over wat ik gedaan heb.

Het voordeel voor jou is, als je besluit je lichaam te gaan transformeren dat ik je kan helpen door je krachttraining oefeningen doelen te bereiken, want daar gaat het uiteindelijk om. Toch?
Ik weet waar ik het over heb, zoals je in de video’s kunt zien en daardoor kan ik je veel tijd en moeite besparen, zodat je direct de juiste dingen doet.

Indien je alles zelf zou moeten uitzoeken over je voeding en krachttraining dan is dat enorm ingewikkeld en je zult dan ook veel onzin en erger nog dingen die niet werken en zelf schadelijk voor je kunnen zijn tegen komen over kracht training schema’s en sterker worden en buikspieren trainen op internet.

Het Six Pack In 70 Dagen Fitness Oefeningen Thuis TRAINING en VOEDING Programma is de snelste weg naar SixPack Buikspieren

Wil je het programma bestellen en direct zelf aan de slag met de voorbereidingen? We starten op een maandag en je hebt een aantal dagen nodig voor de voorbereiding om te zorgen dat je helemaal goed van start kunt.

Het is een stuk goedkoper om het programma te volgen met het stap voor stap programma en mijn ondersteuning.

Ik wil het programma bestellen en kijken wat de voorwaarden zijn

 

paperbackstack_officieel1

Wil je eerst meer informatie over het Thuis Fitness Voeding en Training Programma met de beste resultaten? Je kunt dan ook gratis het Six Pack Start Pakket aanvragen met 6 tips en inzichten over afvallen, sixpack buikpsieren en het worden van de beste versie van jezelf.

six_pack_start_pakket

 

 

About The Author

Johan Lodder

Ik help je de beste versie van jezelf te worden. Gezonder, sterker, bewuster en productiever, zodat je er goed uitziet en dat je de energie hebt om van je leven een meesterwerk te maken.

Leave A Response

* Denotes Required Field