Dumbbell Oefeningen Training Programma Week 9

dumbbell oefeningen

Dumbbell oefeningen training programma Week 9

Dumbbell oefeningen training in het kort

In het Sixpack in 70 dagen Programma zit alles wat jij nodig hebt om thuis te beginnen met fitter worden en met afvallen, zodat ook jij sixpack buikspieren kunt krijgen. In het programma zit naast een 70 dagen trainingsschema ook een voedingsschema met 5 verschillende voedingsprofielen. Daarnaast krijg je elke dag een video met daarin de workouts die je die dag kunt doen. Alles dumbbell oefeningen kun je thuis doen en je zult geweldige resultaten gaan zien zodra je de eenvoudige stappen in het programma volgt.

Week 9 is aangebroken de één na laatste week

Welkom bij week 9 van het training programma “Six Pack In 70 Dagen” . De krachttraining doen we door onder meer door verschillende  dumbbell oefeningen te doen, deze oefeningen kun je eenvoudig thuis doen en het is niet nodig om naar een sportschool te gaan. Op deze website zie je mijn transformatie van dikke buik naar sixpack buikspieren van week o naar de laatste week.
Indien jij ook een te dikke buik hebt en af wil vallen en sterker wil worden, volg dan mijn bewezen succesvolle programma  en ik leer je naast de juiste mindset en voeidng de beste dumbbell oefeningen.

Liever niet naar een een sportschool of gym? Geen probleem! Met dit stap voor stap programma hoeft dat ook niet. Je kunt thuis de krachttraining met dumbbell oefeningen doen. Je kunt het gehele programma richting jouw sixpack thuis volgen. Naast 70 dagen trainingsschema is er ook een compleet VOEDING programm. Ik laat je exact zien welke boodschappen je moet doen en ook wat je vooral niet moet doen en eten in de 70 dagen van het programma. Het onderdeel training (cardio + krachttraining) is niet meer dan 4 uur per week. Doe je de oefeningen en eet je de juiste dingen dan kun jij, net als ik, in 70 dagen 10 kilo puur vet verbranden!

Je kunt ook eerst het gratis het Start Pakket Aanvragen. Ben je een vrouw en wil je strakke buik dan zit je op de verkeerde site, kijk dan op het Strakke Buik Programma

Bekijk hier de video armen trainen met dumbbell oefeningen dag 61

Dumbbell oefeningen niet op zaterdag. Wel de fitnesstest bekijk hier de video

Wil jij een sixpack buikspieren of een wasbordje? Doe dan mee met het programma!

Bekijk hier de video van dag 63 maten opmeten (iedere zondag)

Transformeer ook jouw lichaam met dumbbell oefeningen en het progamma!

Het gaat erom dat je iedere dag een stap dichter bij je einddoel komt. De dumbbell oefeningen op maandag, woensdag en vrijdag gaan je daarbij helpen.

Na iedere training ben ik trots dat ik het heb gedaan en de resultaten worden echt zichtbaar. Ook jij zult trots zijn als je iedere dag je training gedaan hebt en zo bouw je een momentum en bereik je zoveel meer dan je bij de start had kunnen bedenken.

Met een voeding en training programma zoals dit kun je echt je lichaam en je leven transformeren. Het is niet moeilijk, wel vraagt het wat van je. Volgende week is de laatste week. Zorg dat je ook dat blog leest en zie mijn eind resultaat.  Bekijk al mijn video’s en besluit of het programma wat voor jou is.

Het voordeel voor jou, dat ik je ga helpen je doelen te bereiken. Jij wilt resultaat zien, daar gaat het uiteindelijk om!  De beste versie van jezelf worden en met simpele dumbbell oefeningen en het uitgedachte programma weet ik zeker dat je dat gaat lukken. je moet wel een keuze maken, anders gebeurt er niets. Ik heb het gedaan en weet wat het is en daardoor kan ik je veel tijd en moeite besparen, zodat je direct de juiste dingen doet. Maak daar gebruik van! Je kunt me binnen het programma alles vragen.

Indien je alles zelf zou moeten uitzoeken over je voeding en krachttraining dan is dat erg ingewikkeld en je zult veel tegenstrijdigheden tegenkomen en dat kan je weerhouden om te starten. Mijn advies begin gewoon en kies dit programma voor de komende 70 dagen.

Het Six Pack In 70 Dagen met dumbbell oefeningen TRAINING en VOEDING Programma is de snelste weg naar Sixpack Buikspieren

Wil je het programma bestellen en direct zelf aan de slag? Maandag kun je starten en houdt er rekening mee dat je een aantal dagen nodig voor de voorbereiding uit het startpakket om te zorgen dat je helemaal goed van start kunt.

Ik wil met het programma staren laat me weten wat het exact inhoud

 

paperbackstack_officieel1

Wil je eerst meer informatie over het beste thuis fitness programma van Nederland? Je kunt dan ook gratis Six Pack Start Pakket aanvragen met 6 tips en inzichten over afvallen en het worden van de beste versie van jezelf.

six_pack_start_pakket

 

 

About The Author

Johan Lodder

Ik help je de beste versie van jezelf te worden. Gezonder, sterker, bewuster en productiever, zodat je er goed uitziet en dat je de energie hebt om van je leven een meesterwerk te maken.

Leave A Response

* Denotes Required Field