Thuis Trainen Programma Week 6

thuis trainen

Thuis Trainen Week 6

Thuis trainen voor een sterk lichaam samengevat

In het Sixpack in 70 dagen Programma zit alles wat jij nodig hebt om via thuis trainen het lichaam van je dromen te creëren. Jij kunt ook een sixpack krijgen en buikvet kwijtraken. In dit thuis trainen programma vind je ook een 70 dagen voedingsschema. Dit schema is voor iedereen goed te volgen door de 4 fasen opbouw. Je begint op jouw niveau. Daarnaast krijg je dagelijks een video met daarin de oefeningen voor de betreffende dag.  Je weet elke dag dus exact wat je moet doen. De oefeningen zijn niet overdreven zwaar, zodat iedereen de oefeningen kan doen en resultaat gaat zien! Alles kan thuis en het thuis trainen programma is inmiddels bewezen succesvol en kan nu ook voor jou werken!

Dit is een overzicht van week 6 van mijn 10 weken sixpack transformatie

Welkom bij week 6 van het thuis trainen sixpack programma “Six Pack In 70 Dagen” Hier zie je mijn transformatie van dikke buik naar sixpack buikspieren.
Indien jij ook een te dikke buik hebt en af wil vallen en sterker wil worden, volg dan dit programma.

Doe jij liever je fitness oefeningen thuis dan op een sportschool of gym? Thuis trainen met dit stap voor stap programma is het meest eenvoudig. Het programma is ontworpen om thuis te kunnen doen, in je eigen tempo. Je kunt het gehele programma richting jouw sixpack thuis volgen en dus alle spiergroepen, zoals helder weergegeven in het programma thuis trainen. Daarnaast is er ook een compleet VOEDING programma, zodat je ook exact weet welke boodschappen je moet doen en wat je het beste kunt eten de komende 70 dagen in het 6 pack thuis trainen programma.

Je kunt ook eerst het gratis het SixPack Start Pakket Aanvragen.
Ben je een vrouw en wil je strakke buik, dan zit je op de verkeerde site, kijk dan naar het Strakke Buik Programma

Bekijk hier de video van de ervaringen van mijn dag 36

Cardio Training op dinsdag

Thuis trainen rug en borst bekijk hier de video van donderdag

Thuis trainen en een wasbordje krijgen? Doe dan mee met het programma!

Bekijk hier de thuis trainen video van de vrijdag (armen dag) van week 6 van mijn transformatie

Bekijk hier de video van mijn zaterdag fitness test van week 6

Transformeer nu ook jouw lichaam!

Het gaat erom dat je iedere dag een stap dichter bij je einddoel komt.

Ik kon echt merken dat de afgelopen weken op momenten zwaar was, maar dat ik me echt een stuk beter ging voelen op het einde en na iedere training trots ben op het resultaat. Ook jij zal trots zijn als je iedere dag je training gedaan hebt.

Met een thuis fitness programma zoals dit ben je in de eerste plaats op jezelf aangewezen en ik had nooit kunnen bedenken dat dit zou gebeuren. In de volgende video’s en de komende weken vertel ik je meer over wat ik gedaan heb.

Het voordeel voor jou is, als je besluit je lichaam te gaan transformeren dat ik je kan helpen je doelen te bereiken, want daar gaat het uiteindelijk om. Toch? Thuis trainen én echte resultaten behalen is mogelijk.  Ik weet waar ik het over heb en daardoor kan ik je veel tijd en moeite besparen, zodat je direct de juiste dingen doet.

Indien je alles zelf zou moeten uitzoeken over je voeding en krachttraining dan is dat enorm ingewikkeld en je zult dan ook veel onzin en erger nog dingen die niet werken en wellicht zelf schadelijk voor je kunnen zijn tegenkomen over krachttraining schema’s. Er is veel tegenstrijdige en slechte informatie over sterker worden en buikspieren trainen op internet.

Het SixPack In 70 Dagen THUIS TRAINEN en VOEDING Programma is de snelste weg naar jouw sixpack buikspieren

Wil je het programma bestellen en direct zelf aan de slag met de voorbereidingen? We starten op een maandag en je hebt een aantal dagen nodig voor de voorbereiding om te zorgen dat je helemaal goed van start kunt.

Het is een stuk effectiever om het programma te volgen met het stap voor stap programma en mijn ondersteuning en ook veel goedkoper kan een abonnement op een sportschool of hulp van een personal training of voedingsdeskundige.

Ik wil het programma bestellen voor ca € 1,- per dag en kijken wat de voorwaarden zijn

 

paperbackstack_officieel1

Wil je eerst meer informatie over het naar ons idee beste thuis fitness programma van Nederland? Je kunt dan gratis Six Pack Start Pakket aanvragen met 6 tips en inzichten over afvallen en het worden van de beste versie van jezelf.

six_pack_start_pakket

 

 

About The Author

Johan Lodder

Ik help je de beste versie van jezelf te worden. Gezonder, sterker, bewuster en productiever, zodat je er goed uitziet en dat je de energie hebt om van je leven een meesterwerk te maken.

Leave A Response

* Denotes Required Field