Arm uit de kom thuis fitness programma tegenslag dag 20

thuis fitness programma

Zaterdag dag 20 van mijn 6 pack thuis fitness programma waar ik vertel over mijn aanrijding met een auto

Enorm balen! Ik was vrijdag op mijn dag 19 aangereden door auto en over de kop ben geslagen met mijn mountainbike. Mijn schouder uit te kom en met ambulance opgehaald. De arm is onder verdoving weer in de kom gezet. Het was een enorm pijnlijke ervaring..

Bekijk hier de video van dag 20

Ook in jouw transformatie zul je soms tegenslagen meemaken, de keus is aan jouw om de draad weer op te pakken!

Het gaat erom dat je iedere dag een stap dichter bij je einddoel komt.

Ik kon echt merken dat de afgelopen weken op momenten zwaar was, maar dat ik me echt een stuk beter ging voelen op het einde. Je komt langzaam maar zeker in een ritme.

Met een thuis fitness programma zoals dit ben je in de eerste plaats op jezelf aangewezen en ik had nooit kunnen bedenken dat dit zou gebeuren, in de volgende video’s vertel ik je meer over wat ik gedaan heb.

Het voordeel voor jou is, als je besluit je lichaam te gaan transformeren dat ik je kan helpen je doelen te bereiken, want daar gaat het uiteindelijk om. Toch?
Ik weet waar ik het over heb en daardoor kan ik je veel tijd en moeite besparen, zodat je direct de juiste dingen doet.

Indien je alles zelf zou moeten uitzoeken over je voeding en krachttraining dan is dat enorm ingewikkeld en je zult dan ook veel onzin en erger nog dingen die niet werken en zelf schadelijk voor je kunnen zijn tegen komen over kracht training schema’s en sterker worden en buikspieren trainen op internet.

Het Six Pack In 70 Dagen Thuis Fitness Programma is de snelste weg naar Six Pack Buikspieren

Wil je het programma bestellen en direct zelf aan de slag met de voorbereidingen? We starten op een maandag en je hebt een aantal dagen nodig voor de voorbereiding om te zorgen dat je helemaal goed van start kunt.

Het is een stuk goedkoper om het programma te volgen met het stap voor stap programma en mijn ondersteuning.

Ik wil het programma bestellen

 

paperbackstack_officieel1

Wil je eerst meer informatie over het beste thuis fitness programma van Nederland? Je kunt dan ook gratis het six pack start pakket aanvragen met 6 tips en inzichten over afvallen en het worden van de beste versie van jezelf.

six_pack_start_pakket

 

 

About The Author

Johan Lodder

Ik help je de beste versie van jezelf te worden. Gezonder, sterker, bewuster en productiever, zodat je er goed uitziet en dat je de energie hebt om van je leven een meesterwerk te maken.

Leave A Response

* Denotes Required Field