Trainingsschema Fitness

kracht training

Trainingsschema fitness is belangrijk om sterker te worden.

Het is belangrijk dat je een trainingsschema hebt voor je fitness of kracht training. Er zijn heel veel verschillende trainingsschema’s om fitter en sterker te worden.

Het six pack in 70 dagen voeding & training programma kent een goed doordacht fitness trainingsschema met 30 fundamentele oefeningen voor verschillende spiergroepen.

Van iedere oefening is een uitgebreide beschrijving en er zijn dagelijks video’s die je alle oefeningen laten zien en je motiveren gedurende de gehele 70 dagen.

Op deze wijze weet je dat je het juiste trainingsschema volgt en je de oefeningen correct doet. Het is zo gemaakt dat iedere beginner direct kan starten en meer ervaren mensen met fitness en krachttraining er zeker ook baat bij hebben.

Een aantal van de oefeningen vind je ook op www.fitnessoefeningenthuis.nl

Bekijk ook mijn six pack transformatie video’s, zodat je weet dat de trainingsschema’s ook echt werken! Wil je sterker worden, afvallen en six pack buikspieren? Bekijk dan de informatie op deze site en meld je in elk geval aan voor het Six Pack In 70 Dagen Start Pakket door op deze link te klikken of op de afbeelding hieronder:

six_pack_start_pakket

Ben je op zoek naar een trainingsschema fitness om sterker te worden en wil je afvallen? Dan raad ik je zeker aan om het officiële Six Pack In 70 Dagen Programma te volgen en de beste versie van jezelf te worden.

Ik ben jaren op zoek geweest naar een goed trainingsschema en veel verschillende geprobeerd, het systeem wat ik nu gemaakt heb is helemaal compleet en ik weet zeker dat jij daarmee, net als ik, echte resultaten gaat behalen en zo niet dan krijg jij je geld terug.

Je kunt voor ca. € 1,- per dag het gehele voeding en training programma online volgen. Doe er je voordeel mee en word de beste versie van jezelf! Maar test het eerst zelf en vraag het GRATIS start pakket aan!

 

About The Author

Johan Lodder

Ik help je de beste versie van jezelf te worden. Gezonder, sterker, bewuster en productiever, zodat je er goed uitziet en dat je de energie hebt om van je leven een meesterwerk te maken.

1 Comment

  • Johan Lodder

    Reply Reply 29 juli 2014

    Weet jij exact of je trainingsschema juist is?

Leave A Response

* Denotes Required Field