Mijn Six Pack Transformatie Dag 1 – Six Pack Buikspieren

Six Pack Transformatie Dag 1

Six Pack Transformatie dag 1 van mijn six pack in 70 dagen. Bekijk hieronder de video van de compilatie van de eerste maandag van mijn transformatie in 2012.

De komende periode zal ik ook de video’s monteren van de komende dagen, zo kun je mijn transformatie zien en tot de conclusie komen dat jij het ook kunt! Wil je afvallen en overtollig vet kwijt? Volg dan het Six Pack In 70 dagen Voeding en Training Programma.

Het gaat erom dat jij ook fitter, sterker en energieker kan worden en binnen 70 dagen geheel kunt transformeren. Ben je nu te zwaar of te dik? heb je al eerder diëten geprobeerd die NIET werken?  Bekijk dan mijn video presentaties en gratis start training video’s en laat het programma voor je werken

Video van mijn Six Pack Transformatie Dag 1

Ik ben benieuwd wat jij ervan vind om het hele proces te zien in de komende video’s.

H is niet allemaal vanzelf gegaan en dat kun je zien op de volgende video’s.

Wil je deze niet missen, laat dan op de site je gegevens achter of abonneer je op het Six Pack Buikspieren Youtube Kanaal

abonneer knop youtube

 

 

Leuk als je hieronder een bericht achterlaat. Hoeveel kilo vet zou jij willen verliezen?
Of ben je helemaal tevreden met je lichaam op dit moment? Wat is jouw fitness doel?

En indien je vragen hebt over het programma dan hoor ik het ook graag.

Wil je meer informatie vraag dan het GRATIS Six Pack Start Pakket aan via START PAKKET TRAINING VIDEO’S of vul direct je naam en e-mail adres op deze pagina.

About The Author

Johan Lodder

Ik help je de beste versie van jezelf te worden. Gezonder, sterker, bewuster en productiever, zodat je er goed uitziet en dat je de energie hebt om van je leven een meesterwerk te maken.

Leave A Response

* Denotes Required Field