Mijn Six Pack Transformatie Dag 2 – Six Pack Buikspieren

mijn_six_pack_transformatie_dag_2

Mijn Six Pack Transformatie Dag 2 – TRANSFORMEER je lichaam en je leven! Fantastische buikspieren en het lichaam van je dromen zijn slechts 69 dagen verwijderd. Ga ervoor!

Dit is mijn Dag 2 van Mijn Sixpack Transformatie. Dag twee is een dinsdag en op dinsdag doen we een cardio training.

In het online programma vind je naast 3 e-boeken iedere dag een training video van de oefeningen van die specifieke dag.

Het onderdeel training is slechts 4 uur week! Dat moet jij toch kunnen vrijmaken om het lichaam van je dromen te krijgen!

Dit is een van mijn 69 dagen video blogs over van mijn persoonlijke transformatie in 2012. Ik ga de dagen dat ik gefilmd heb allemaal voor jou online zetten. Kijk hoe ik binnen 70 dagen van bierbuik verander naar six pack buikspieren.

Dit zijn echte resultaten en ik heb in het proces mijn baard laten staan om te laten zien dat het echt is en als en soort van motivatie voor mezelf.

Dit heeft echt mijn leven blijvend verandert en ik hoop dat jij minimaal dezelfde resultaten zult bereiken ga daarvoor naar mijn website en meld je aan voor mijn programma.

Mijn Six Pack Transformatie dag 2 van mijn six pack in 70 dagen. Bekijk hieronder de video van de compilatie van de eerste dinsdag van mijn six pack transformatie.

Wil je afvallen en overtollig vet kwijt? Volg dan het Six Pack In 70 dagen Voeding en Training Programma.

Van bierbuik naar six pack buikspieren

Het gaat erom dat jij ook fitter, sterker en energieker kan worden en binnen 70 dagen geheel kunt transformeren.

Ben je nu te zwaar of te dik? Heb je al eerder diëten geprobeerd die NIET werken?

Bekijk dan mijn video presentaties en gratis six pack start training

Mijn Six Pack Transformatie Dag 2

Het is niet allemaal vanzelf gegaan en dat kun je zien op de volgende video’s.

Wil je deze niet missen, laat dan op de site je gegevens achter of abonneer je op het Six Pack Buikspieren Youtube Kanaal

abonneer knop youtube

 

 

Laat hieronder een bericht achter. Hoeveel kilo VET zou jij willen verliezen?
Of ben je helemaal tevreden met je lichaam op dit moment? Wat is jouw fitness doel?

Zou jij en six pack willen en denk je dat dat lukt binnen 70 dagen?

En indien je vragen hebt over het programma dan hoor ik het ook graag.

Wil je meer informatie vraag dan het GRATIS Six Pack Start Pakket aan via GRATIS SIX PACK START PAKKET of vul direct je naam en e-mail adres op deze pagina. Je ontvangt dan de komende 6 dagen één les in je mailbox en je bent op weg naar het six pack van jouw dromen!

About The Author

Johan Lodder

Ik help je de beste versie van jezelf te worden. Gezonder, sterker, bewuster en productiever, zodat je er goed uitziet en dat je de energie hebt om van je leven een meesterwerk te maken.

1 Comment

  • Johan Lodder

    Reply Reply 29 juli 2014

    De komende periode komen er meer video’s online. Volg mijn Six Pack Programma exact zoals ik het je leer. Doe het stap voor stap en jouw transformatie is gegarandeerd! Je zult 100% succes hebben. Dit gaat over echte training en voeding en is geen marketing hype of workout DVD, nee dit is het echte werk en het is bewezen succesvol volledig en stap voor stap voeding en training programma. Een compleet six pack programma.

Leave A Response

* Denotes Required Field