6Pack Buikspieren Transformatie Dag 8

6 pack

6Pack Transformatie Dag 8 – TRANSFORMEER je lichaam en je leven!

6Pack buikspieren en het lichaam van je dromen in slechts 69 dagen? Wil je dat? Ben je nu niet tevredenen met je lichaam? Doe er dan wat aan! Ik heb dat gedaan en leer jou hoe jij dat ook kunt. Stap voor stap en je hoeft niet meer dan 4 uur per week te trainen.

Zie hieronder  de video van Dag 8 van Mijn 6Pack Transformatie.

6pack

6pack

Dag 8 is de start van week 2 van het 10 weken 6pack programma.

In het officiële online video programma vind 3 e-boeken iedere dag een training video van de oefeningen van die specifieke dag. Check www.sixpackin70dagen.nl/blog voor een link naar de bestelpagina

Wil je afvallen en overtollig vet kwijt? Volg dan het Six Pack In 70 dagen Voeding en Training Programma.

Dit zijn echte resultaten en iedereen kan dit met een helder plan.

Ik leer je in het programma alles wat je moeten weten over voeding + training voor het ontwikkelen van een 6pack.

Dit is mijn 6Pack Transformatie dag 8, bekijk hieronder de video van dag 8

Van bierbuik naar 6pack buikspieren

Het gaat erom dat jij ook fitter, sterker en energieker kan worden en binnen 70 dagen geheel kunt transformeren. Ben je nu te zwaar of te dik? Heb je al eerder diëten geprobeerd die NIET werken? Bekijk dan mijn video presentaties en  vraag in elk geval de gratis six pack start training aan!

Dag 8 Van Mijn Bierbuik naar Six Pack Transformatie

Wil je de komende video’s en updates niet missen, laat dan op de site je gegevens achter of abonneer je op het Six Pack Buikspieren YouTube Kanaal

abonneer knop youtube

 

 

Zou jij en 6pack willen en denk je dat dat lukt binnen 70 dagen?

En indien je vragen hebt over het programma dan hoor ik het ook graag. Ik zal mijn best doen ze persoonlijk te behandelen of er een video over maken.  Je kunt je vragen hier indienen.

Wil je meer informatie vraag dan het GRATIS 6 Pack Start Pakket aan via HET GRATIS START PAKKET AANVRAGEN of vul direct je naam en e-mail adres op deze pagina. Je ontvangt dan de komende 6 dagen één les in je mailbox en je bent op weg naar het six pack van jouw dromen!

six_pack_start_pakket

About The Author

Johan Lodder

Ik help je de beste versie van jezelf te worden. Gezonder, sterker, bewuster en productiever, zodat je er goed uitziet en dat je de energie hebt om van je leven een meesterwerk te maken.

Leave A Response

* Denotes Required Field