6 Pack Transformatie Dag 7

6 pack buikspieren

6 Pack Transformatie Dag 7 – TRANSFORMEER je lichaam en je leven!

6 pack buikspieren en het lichaam van je dromen in slechts 69 dagen? Hoe zou jij dat vinden?
Ik heb dat gedaan en ga jouw leren hetzelfde te doen. Stap voor stap en je hoeft niet meer dan 4 uur per week te trainen.

Zie hieronder  de video van Dag 7 van Mijn 6 Pack Transformatie.

Dag 7 is de eerste zondag in het programma en zondag is een rustdag en de dag dat je de afgelopen week naloopt en je vorderingen noteert.

In het officiële online video programma vind 3 e-boeken iedere dag een training video van de oefeningen van die specifieke dag. Check www.sixpackin70dagen.nl/blog voor een link naar de bestelpagina

Wil je afvallen en overtollig vet kwijt? Volg dan het 6 Pack In 70 dagen Voeding en Training Programma.

Kijk hoe ik binnen 70 dagen van bierbuik verander naar 6 pack buikspieren, ik zal ook de volgende video’s op dit blog online zetten.
Je kunt je abonneren op mijn Youtube kanaal en dan ontvang je automatisch de laatste video’s.

Dit zijn echte resultaten en iedereen kan dit met een helder plan. Het heeft mijn leven blijvend verandert en ik hoop dat jij minimaal dezelfde resultaten zult bereiken ga daarvoor naar mijn website en meld je aan voor mijn programma. Ik leer je in het programma alles wat je moeten weten over voeding + training voor het ontwikkelen van een 6 pack.

Dit is mijn 6 Pack Transformatie dag 7 van mijn six pack in 70 dagen. Bekijk hieronder de video van de compilatie van de eerste zondag van mijn six pack transformatie.

6 Pack

6 Pack

Van bierbuik naar 6 pack buikspieren

Het gaat erom dat jij ook fitter, sterker en energieker kan worden en binnen 70 dagen geheel kunt transformeren. Ben je nu te zwaar of te dik? Heb je al eerder diëten geprobeerd die NIET werken? Bekijk dan mijn video presentaties en  vraag in elk geval de gratis six pack start training aan!

Dag 7 Van Mijn Bierbuik naar Six Pack Transformatie

Ik leer je en help je het WEL vol te houden en jouw lichaam en leven te transformeren.

Wil je de komende video’s en updates niet missen, laat dan op de site je gegevens achter of abonneer je op het Six Pack Buikspieren YouTube Kanaal

abonneer knop youtube

 

 

Hoeveel kilo VET zou jij willen verliezen? Of ben je helemaal tevreden met je lichaam op dit moment? Wat is jouw fitness doel?

Zou jij en 6pack willen en denk je dat dat lukt binnen 70 dagen?

En indien je vragen hebt over het programma dan hoor ik het ook graag. Ik zal mijn best doen ze persoonlijk te behandelen of er een video over maken

Wil je meer informatie vraag dan het GRATIS 6 Pack Start Pakket aan via HET GRATIS START PAKKET AANVRAGEN of vul direct je naam en e-mail adres op deze pagina. Je ontvangt dan de komende 6 dagen één les in je mailbox en je bent op weg naar het six pack van jouw dromen!

six_pack_start_pakket

About The Author

Johan Lodder

Ik help je de beste versie van jezelf te worden. Gezonder, sterker, bewuster en productiever, zodat je er goed uitziet en dat je de energie hebt om van je leven een meesterwerk te maken.

Leave A Response

* Denotes Required Field