Six Pack Training Dag 6

sixpack oefeningen dag 6

Six Pack Training Dag 6 – TRANSFORMEER je lichaam en je leven!

Hoe zou jij dat vinden, fantastische buikspieren en het lichaam van je dromen in slechts 69 dagen?
Ik heb dat gedaan en ga jou laten zien hoe jij dat ook kunt.

Dit is de video van Dag 6  Six Pack Traning. Dit is één van mijn 69 dagen video blogs over van mijn persoonlijke transformatie van bierbuik naar six pack in 2012.

Dag 6 is de eerste zaterdag in het programma en zaterdag staat in het teken van de 300 fitness uitdaging. Dit zijn drie fitness oefeningen en het is de ultieme fitness test.

In het online programma vind je naast 3 e-boeken iedere dag een training video van de oefeningen van die specifieke dag. Het onderdeel training is slechts 4 uur week! Dat moet jij toch kunnen vrijmaken om het lichaam van je dromen te krijgen! Check www.sixpackin70dagen.nl

Wil je afvallen en overtollig vet kwijt? Volg dan het Six Pack In 70 dagen Voeding en Training Programma.

Ik ga de dagen dat ik gefilmd heb allemaal voor jou online zetten. Kijk hoe ik binnen 70 dagen van bierbuik verander naar six pack buikspieren.

Dit zijn echte resultaten en ik heb in het proces mijn baard laten staan om te laten zien dat het echt is en als en soort van motivatie voor mezelf. Het heeft mijn leven blijvend verandert en ik hoop dat jij minimaal dezelfde resultaten zult bereiken ga daarvoor naar mijn website en meld je aan voor mijn programma.

Six Pack Training dag 6 van mijn six pack in 70 dagen. Bekijk hieronder de video van de compilatie van de eerste dinsdag van mijn six pack transformatie.

Van bierbuik naar six pack buikspieren

Het gaat erom dat jij ook fitter, sterker en energieker kan worden en binnen 70 dagen geheel kunt transformeren. Ben je nu te zwaar of te dik? Heb je al eerder diëten geprobeerd die NIET werken? Bekijk dan mijn video presentaties en  vraag in elk geval de gratis six pack start training aan!

 Dag 6 Van Mijn Bierbuik naar Six Pack Training

Ik leer je en help je het WEL vol te houden en jouw lichaam en leven te transformeren.

Wil je de komende video’s en updates niet missen, laat dan op de site je gegevens achter of abonneer je op het Six Pack Buikspieren Youtube Kanaal

abonneer knop youtube

 

Hoeveel kilo VET zou jij willen verliezen? Of ben je helemaal tevreden met je lichaam op dit moment? Wat is jouw fitness doel?

Zou jij en six pack willen en denk je dat dat lukt binnen 70 dagen?

En indien je vragen hebt over het programma dan hoor ik het ook graag.

Wil je meer informatie vraag dan het GRATIS Six Pack Start Pakket aan via HET GRATIS START PAKKET AANVRAGEN of vul direct je naam en e-mail adres op deze pagina. Je ontvangt dan de komende 6 dagen één les in je mailbox en je bent op weg naar het six pack van jouw dromen!

six_pack_start_pakket

About The Author

Johan Lodder

Ik help je de beste versie van jezelf te worden. Gezonder, sterker, bewuster en productiever, zodat je er goed uitziet en dat je de energie hebt om van je leven een meesterwerk te maken.

1 Comment

  • Johan Lodder

    Reply Reply 13 augustus 2014

    Wil jij fitter worden? Doe dan mee en vraag gratis start training aan.

Leave A Response

* Denotes Required Field